Filter proizvoda
Cena
Cena - slider
77908990
Brend
Brend
Uzrast
Uzrast
Težina
Težina
Isofix sistem
Isofix sistem
Rotacija 360
Rotacija 360
Sigurnosni pojas
Sigurnosni pojas
Boje
Boje

Jungle Baby kišobran kolica

Jungle Baby kišobran kolica su savršeno rešenje za roditelje koji traže lagana, kompaktna i praktična kolica za svakodnevnu upotrebu. Dizajnirana sa pažnjom prema potrebama modernih roditelja, ova kolica nude jednostavnost korišćenja i maksimalnu udobnost za dete. Sa svojim modernim i elegantnim dizajnom, Jungle Baby kišobran kolica su idealna za šetnje po gradu, putovanja i sve druge aktivnosti na otvorenom. Kvalitetni materijali i robustna konstrukcija garantuju dugotrajnost, dok pametne funkcije osiguravaju bezbrižno korišćenje.

Kolica su opremljena sa podesivim naslonom koji omogućava različite položaje za sedenje i spavanje, pružajući detetu maksimalnu udobnost. Točkovi su dizajnirani za lako upravljanje i glatku vožnju po različitim terenima, dok sigurnosni pojasevi sa pet tačaka vezivanja osiguravaju dodatnu sigurnost. Sistem sklapanja je izuzetno jednostavan, omogućavajući roditeljima da kolica brzo sklope i transportuju bez muke. Dodatni dodaci kao što su prostrana korpa za kupovinu, zaštitni krov i držači za čaše čine ova kolica izuzetno praktičnim za svakodnevnu upotrebu.

Prednosti i benefiti Jungle Baby kišobran kolica

  1. Kompaktna i lagana: Dizajnirana za lako prenošenje i sklapanje, ova kolica su savršena za roditelje koji su uvek u pokretu i često koriste javni prevoz ili putuju.
  2. Jednostavno sklapanje: Mekanizam za brzo sklapanje omogućava lako i brzo sklapanje kolica, što je idealno za roditelje koji su u žurbi ili imaju ograničen prostor za skladištenje.
  3. Udobnost za dete: Podesivi naslon i dodatni jastuci pružaju optimalnu udobnost, omogućavajući detetu da uživa u vožnji bez obzira na dužinu šetnje.
  4. Sigurnosne karakteristike: Sigurnosni pojasevi sa pet tačaka vezivanja i čvrsta konstrukcija osiguravaju maksimalnu sigurnost za vaše dete tokom vožnje.
  5. Praktični dodaci: Prostrana korpa za kupovinu, držači za čaše i zaštitni krov omogućavaju roditeljima da imaju sve neophodne stvari pri ruci, čineći šetnje i izlete jednostavnijim i prijatnijim.

Za koga su namenjena Jungle Baby kišobran kolica

Jungle Baby kišobran kolica su namenjena roditeljima koji traže praktična, lagana i kompaktna kolica za svakodnevnu upotrebu. Idealna su za roditelje koji često koriste javni prevoz, žive u stanovima sa ograničenim prostorom ili često putuju. Ova kolica su savršen izbor za roditelje koji žele da obezbede udobnost i sigurnost svom detetu, a istovremeno žele da imaju praktično i lako upravljivo rešenje za svakodnevne šetnje i aktivnosti.

Roditelji koji cene praktičnost i jednostavnost će posebno uživati u karakteristikama Jungle Baby kišobran kolica, koja se lako skladište i prenose. Njihov čvrst dizajn i kvalitetni materijali osiguravaju dugotrajnost i otpornost na svakodnevnu upotrebu. Bez obzira da li se koriste za kratke izlete do parka, duže šetnje po gradu ili putovanja, Jungle Baby kišobran kolica su dizajnirana da zadovolje sve potrebe modernih roditelja i njihovih mališana, pružajući im sigurne i udobne trenutke napolju.

Saznaj više

Došli ste do kraja kategorije

No post here!