1. Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. Ukoliko isporuku vrši kurirska služba moguća su: plaćanje gotovinom ili čekovima, u zavisnosti od kurirske službe. Čekovima mogućnost plaćanja na 6 rata bez kamate (prva rata ide odmah, a ostale narednih 5 meseci).  

2. Plaćanje preko računa

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun Kobig doo. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

3. Plaćanje platnim karticama

Plaćanje proizvoda na našoj internet prodavnici je moguće izvršiti na jedan od sledećih načina: platnim karticama – VISA, Maestro, MasterCard ili Dinacard koje podržavaju plaćanje preko Interneta.

Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je porudžbina odobrena i ulazi u dalji proces pripreme za isporuku. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće Vam biti raspoloživ za drugu namenu.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne
mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno
najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje
Halkbank AD Beograd kao procesor, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama
Vendora banke Payten-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem
sistemu.

Transkacija će biti kompletirana i iznos skinut sa vašeg računa tek kada su proizvodi pripremljeni za transport i predati kurirskoj službi. U slučaju da se plaćanje ne kompletira, odnosno iznos se ne skine sa računa do isteka 14 dana od prihvatanja Vaše porudžbine, ta porudžbenica će biti otkazana i izbrisana. Nakon isteka roka od 14 dana , novac rezervisane na Vašem računu se oslobadjaju i biće Vam ponovo na raspolaganju. Nakon toga možete ponoviti istu ili novu porudžbinu, i izvršiti plaćanje vezano za njih.

Proverite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih
kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Dečji bazar je u
obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro i Dinacard metoda plaćanja.

Izjava o PDV-u

Pdv je uključen u cenu proizvoda

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije/Vaša banka izdavalac, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu i one koju možete videti na vašem bankovnom izvodu.

Način isporuke

Za porudžbine cena dostave je fiksna 390 rsd.

Nakon poručivanja robe za onu koja je odmah dostupna u toku tog ili narednog dana Kobig Doo zove kurirsku službu Aks. U zavisnosti od doba dana kada izvršite porudžbinu možete očekivati mail ili poziv od nas da potvrdimo da smo primili vašu porudžbinu. Takođe, u zavisnosti od raspoloživosti robe šaljemo je u toku tog ili sutrašnjeg dana, osim ukoliko nije reč o vikendu ili neradnim danima kurirske službe. Ukoliko je vikend ili su neradni dani roba će biti poslata prvog narednog radnog dana.  Nakon što Kupac potvrdi da mu odgovaraju ti uslovi poslovanja roba se šalje u dogovoreno vreme.

Kobig Doo će robu poslati u originaloj ambalaži uvek kada postoji ta mogućnost. Ukoliko iz određenih razloga nismo u mogućnosti da robu pošaljemo u originalnoj ambalaži svakako ćemo je zapakovati u raspoloživu ambalažu najsličnijih dimenzija i obezbediti adekvatnu zaštitu robnog artikla.

Kupcu će sva neophodna dokumentacija (fiskalni račun, uputstvo za upotrebu, obrazac za odustanak od kupovine), biti dostavljena uz robu, osim ukoliko ne odabere da mu isti budu dostavljeni na e-mail. 

Očekivano vreme za isporuku robe je 1-3 radna dana, izuzetak se može dogoditi u skladu sa dinamikom isporuke po mestima kurirske službe.

Iznos sa porudžbine potrebno je uplatiti na br računa: 155-17879-14 Halk Bank Primalac: Kobig d.o.o. Beograd

Hvala na poverenju!