O nama

Dečji bazar – Naša priča

decjibazar.rs je jedinstvena prodavnica dečije opreme pogotovo autosedišta i kolica za bebe. Sa radom smo otpočeli davne 1992. godine od kada neprestano razvijamo našu uslugu i pokušavamo da zadovoljmo sve potrebe naših kupaca.

Mi smo kompanija sa sedištem u Beogradu. Generalni uvoznici i distributeri poznatih svetskih brendova Nania i Chipolino dok u našem asortimanu možete pronaći i druge kvalitetne i svetski poznate brendove poput Dolu , Rolly, Pilsan ,Bruder, Ariston i druge. Osnovani smo sa ciljem da sadašnjim i budućim roditeljima ponudimo izuzetno kvalitetnu bebi opremu i igračke po niskim cenama. Kolica za bebe, kolica za blizance, dečija autosedišta za kola, hranilice za bebe, ogradice za bebe, šetalice. (dubak) nameštaj za bebe kao i raznu dodatnu opremu. Takođe imamo i širok asortiman igračaka za dvorište i sport kao što su : traktor na pedale sa prikolicom. auto na akumulator. dečiji tricikl. traktor sa kašikom. ljuljaška. trotinete i ostali proizvodi namenjeni zabavi napolju.

Ukoliko tražite dečija sedišta za kola koja zadovoljavaju i najviše evropske standarde bezbednosti i kvaliteta onda ste na pravom mestu! Naša autosedišta za bebe se proizvode isključivo u Francuskoj fabrici , od najkvalitetnijih materijala. Sva dečija autosedišta su savremenog dizajna, bezbedna i ispunjavaju zakonsku normu ECER 44/04. Dečija sedišta za kola imaju produženu garanciju od 3 godine i obezbeđen servis.

Informacije o firmi: