Letnja lagana kišobran kolica – praktičan izbor

Stiglo je leto. Mame, tate, bake i deke svakodnevno izvode bebe napolje. Ono što je najvažnije tokom ovih šetnji je da bebi bude udobno, ali i da bude adekvatno zaštićena od sunca (i kiše). Na tržištu postoji niz kolica sa kišobranima, odnosno podesivim tendama. Ovaj tip kolica je najčešće lagan i kompaktan. Uglavnom nisu predviđena za ležeći položaj, već za sedeći, te su namenjena bebama koje već mogu same da sede, dakle, bebama uzrasta od 6 ili 7 meseci, pa na dalje. No, ima modela, iako manji broj, koja mogu da se smeste i u ležeći položaj. Sva kolica ovog tipa su lako sklopova, a točkovi na njima su manjeg gabarita od kolica drugih namena. Leto i more ne mogu da se zamisle bez kišobran kolica, a baš zbog te lake prenosivosti, pogoduju nošenju na putovanja.

Kupovina kišobran kolica

Kupovina ovih kolica nije zahtevna, ali je ipak treba promišljeno izvesti. Kako tate beba ne bi imale glavobolje sa preniskom ručkom, dobro bi bilo da i oni učestvuju u izboru kolica. S druge strane, mamama je važna funkcionalnost kolica, udobnost, a neretko i dizajn. Kako bismo pomirili kriterijume i mama i tata, ali i beba, odlučili smo da vam preporučimo SIENA – NouNou, kišobran kolica.

Ekonomično rešenje: Kolica Miley

Ova, lepo dizajnirana kolica dolaze u 4 boje. Dezen je osmišljen sa puno ukusa, prijatnih je šara i boja. Bebe obožavaju žiraficu koja krasi naslon. Ova kolica su namenjena za bebe težine od oko 15 kg (6 meseci +). Tenda na njima je podesiva, u 3 položaja. Postoji 5 položaja naslovna, od sedećeg ka ležećem, i to je ono zbog čega ih mame obožavaju. Kada su nogice beba u pitanju, ova kolica imaju navlaku koja se može skinuti i dodati, prema potrebi. Prednji točkovi su rotirajući, te je vožnja jednostavnija nego kod nekih drugih kolica. Ergonomske ručke su prekrivene mekim, neklizajućim EVA materijalom, pa je rukovanje ovim kolicima udobno. A to je ono zbog čega ih vole tate.

Posmatrano iz ugla bebe, kolica su udobna i prijatna za sedenje u njima. Takođe, uz Siena Nou Nou kišobran kolica dobija se i korpa za odlaganje stvari, što roditeljima dodatno olakšava kretanje sa bebom. U suštini, ovaj tip kišobran kolica omogućava duge šetnje i bebama i onima koji o njima brinu. Kako bismo vas uverili u ono što tvrdimo, pitali smo naše zadovoljne korisnice, mame, šta misle o Siena kišobran kolicima, i evo šta su rekle:

Marija (30)

Mama šestomesečne bebe: Kišobran kolica su izuzetno čvrsta. To mi je, prilikom kupovine, bilo najvažnije. Da se ne klimaju. I ne klimaju se. Kada se sklope, kolica su lagana i nisu glomazna, što mi je izuzetno važno, jer živimo na trećem spratu, u zgradi bez lifta.”

Sonja (27)

Majka devetomesečnog sinčića: “Super su točkovi. Stabilni su. I cela kolica su stabilna. Ono što je stvarno sjajno je što ova kolica mogu da se stave u ležeći položaj. Moj sin u njima spava, dremka, posmatra okolinu, igra se. Ma, prosto ih obožava! Spomenula bih i to da su ova kolica bila među jeftinijima na tržištu, a zaista su kvalitetna. Ja im još nisam našla manu