Mi smo kompanija  sa sedištem u Beogradu. Generalni uvoznici i distributeri poznatih svetskih brendova Nania ,  Dolu , Rolly, Pilsan ,Bruder. Osnovani smo sa ciljem da sadašnjim i budućim roditeljima ponudimo izuzetno kvalitetnu bebi opremu i igračke po niskim cenama. Kolica za bebe, kolica za blizance, dečija autosedišta za kola, hranilice za bebe, ogradice za bebe, šetalice. (dubak) nameštaj za bebe kao i raznu dodatnu opremu. Takođe imamo i širok asortiman igračaka za dvorište i sport kao što su : traktor na pedale sa  prikolicom. auto na akumulator. dečiji tricikl. traktor sa kašikom. ljuljaška. trotinete  i ostali proizvodi namenjeni zabavi napolju.

Ukoliko tražite dečija sedišta za kola koja zadovoljavaju i najviše evropske standarde bezbednosti i kvaliteta onda ste na pravom mestu! Naša  autosedišta za bebe  se proizvode isključivo u Francuskoj  fabrici , od najkvalitetnijih materijala. Sva dečija autosedišta  su savremenog dizajna, bezbedna i ispunjavaju zakonsku normu ECER 44/04.   Dečija sedišta za kola  imaju produženu garanciju od 3 godine i obezbeđen servis.

Za sve kupce obezbedili smo dostavu na kućnu adresu, sve što trebate da uradite jeste da nas pozovete i poručite proizvod koji želite.