Kupovina hranilica za bebe može biti značajan korak za roditelje. Evo vodiča koji će vam pomoći da napravite pravi izbor:

Istraživanje: Pre nego što krenete u kupovinu, istražite različite tipove hranilica. Postoje stolne hranilice, koje se postavljaju na sto, a zatim i one koje se montiraju na stolicu , jedno položajne hranilice i više položajne hranilice

Sigurnost: Bezbednost je najvažnija. Potrebno je da hranilica ima sigurnosne pojaseve koji će držati bebu na mestu. Takođe, proverite da li je materijal hranilice bezbedan i da nema oštrih ivica.

Lakoća čišćenja: Hranilica će postati prilično prljava nakon obroka. Izaberite hranilicu koju možete lako očistiti. Izbegavajte modele sa previše teško dostupnih površina gde se hrana može zaglaviti.

Podesivost: Hranilica treba da raste zajedno s vašim detetom. Izaberite model koji vam omogućava podešavanje visine i nagiba sedišta.

Tray (poslužavnik): Poslužavnik treba da bude dovoljno velik da stane posuđe i hrana, ali ne prevelik da beba ne može da dohvati hranu. Takođe, izaberite hranilicu sa odvojivim poslužavnikom za lakše čišćenje.

Mobilnost: Ako planirate da često koristite hranilicu u različitim prostorijama ili da je nosite sa sobom, izaberite model sa točkovima ili sklopivom konstrukcijom.

Lako sklapanje i rasklapanje: Pogledajte da li je hranilica jednostavna za sklapanje i rasklapanje, što će vam olakšati prenošenje ili čuvanje.

Dodatne funkcije: Neki modeli hranilica dolaze sa dodatnim funkcijama kao što su korpe za odlaganje stvari, igračkama ili mogućnošću pretvaranja u stolicu za stariju decu.

Cena: Postoji širok spektar cena za hranilice. Postavite budžet i tražite model koji se uklapa u vaš budžet, ali ne zaboravite na kvalitet i sigurnost.

Recenzije i preporuke: Pre konačne kupovine, pročitajte recenzije i pitajte druge roditelje za preporuke kako biste dobili više informacija o konkretnim modelima hranilica za bebe .

Pravilno izabrana hranilica za bebe će vam olakšati hranjenje vašeg deteta i omogućiti im siguran i udoban obrok.

Related products

Bebi oprema

Hranilica višepoložajna Jungle Teddy

Jungle Baby
JUNGLE 010273
9.590 RSD
Hranilica višepoložajna Jungle Teddy svojom funkcionalnošću i lakim sklapanjem omogućava lakše hranjenje deteta od 6m+. Hranilica je mesto gde beba može udobno i bezbedno provesti vreme pored roditelja u raznim dnevnim obavezama.
Hranilica za bebe-stolica za hranjenje Hranilica za bebe jednopoložajna Chipolino Teddy Hranilica za bebe-stolica za hranjenje Hranilica za bebe jednopoložajna Chipolino Teddy 2
  • -5.800 RSD
Time left
Hranilica za bebe - Stolica za hranjenje

Hranilica za bebe jednopoložajna Chipolino Teddy

Chipolino
4.990 RSD 10.790 RSD
Hranilica za bebe Chipolino Teddy je pogodna za decu koja samostalno mogu da sede. Stolica ima široko i udobno sedište, veliki poslužavnik za hranu i držač za noge.

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Product added to compare.