Tricikl 4u1 Hit leta

Tricikl 4u1 Hit leta-letnja kolica- tricikl-guralica.

Ove godine, prodaja tricikl-guralica beleži enorman rast. Roditelji na svim krajevima planete, odlučuju se za praktičnu kupovinu proizvoda koji može biti i guralica i tricikl. Razlog popularnosti ovog proizvoda je jednostavan. Deca brzo rastu i prerastaju stvari. Neprimetan je momenat kada, nakon vozikanja u guralici, deca požele da samostalno pedaliraju triciklom. Stoga, kupovina proizvoda koji jednostavnom montažom može biti i jedno i drugo, ekonomičan je i mudar izbor.

Na tržištu se nalazi veliki broj modela slične višestruke namene. Svi oni mogu biti i tricikli i guralice. No, nekada mogu biti i više od toga. Iz tog razloga, mi smo se odlučili za model Tricikl 4u1 koji, pored toga što može biti i guralica i tricikl, može biti korišćen i u svojstvu letnjih kolica, što ga i razlikuje od sličnih proizvoda.Mogućnost rotiranja sedišta za 360 stepeni omogućava laku transformaciju guralice u letnja kolica, i obrnuto. Na proizvodu se nalazi i tenda koja može da se stepenuje, a koja štiti dete od štetnih sunčevih zraka. Sedište je mekano, udobno i obezbeđeno je zaštitnim pojasevima. Ono se može skidati i prilagođavati uzrastu deteta. Tenda se, takođe, može skinuti.

U svojstvu guralice, sedište je okrenuto suprotno od roditelja, dok je u svojstvu kolica, okrenuto ka roditeljima. U oba slučaja, proizvod sadrži 3 točka, prilagođenih kretanju i na manje ravnim terenima, jer sadrže gumu na naduvavanje. U sklopu proizvoda je i velika korpa za odlaganje stvari, kao i torbica-rančić. Dok dete sedi, nožice može smestiti na postolja za noge, a postolja se, prema potrebi, mogu skidati.U trenutku transformacije proizvoda u tricikl, proizvod dobija pedale i zvonce. Tada je neophodno demontirati upravljačku ručicu, oba postolja za noge, tendu i zaštitni obruč. Montiranje nije teško, a kako bi se ispravno izvršilo, potrebno je pratiti uputstvo koje se dobija prilikom kupovine. Za montažu nemontiranog tricikla-guralice je potrebno oko pola sata, a od alata su neophodni klešta i šrafciger.

U našem asortimanu su dostupne 2 boje kolica-guralice-tricikla, plava i crvena.Materijal od kog su napravljeni, vrhunskog je kvaliteta (čvrsta plastika, metal, visokokvalitetna tkanina, kvalitetan sunđer), a bojeni su bojama koje ne sadrže štetne i otrove materije. Proizvod se isporučuje u kutiji, u potpunosti nemontiran i bez alata (bez klešta i šrafcigera). Uz ovaj višenamenski proizvod se dobija i jedan mali ranac za odlaganje stvari, koji se postavlja se na ručicu.

Skrećemo pažnju na to da dečaci i devojčice, u uzrastu korišćenja tricikala, moraju biti pod konstantnim nadzorom odraslih, kako ne bi došlo do povrede tokom vožnje. Njihovi pokreti u tom uzrastu su još uvek nesigurni, a spretnost se tek razvija. Takođe, izlazak dece na ulicu i trotoare nije bezbedan.

Tricikl 4u1 je namenjena deci životnog doba od 1 do 5 godina, odnosno, težini deteta do maksimalnih 35 kilograma. Sam proizvod teži 10 kg, a ispunjava sve standarde o bezbednosti i, ukoliko je montiran prema datim smernicama, u potpunosti je bezopasan i siguran za korišćenje.