Tajna meda kreveca!

KREVETAC MEDA 3U1

Mame su se složile, multifunkcionalna rešenja su uvek dobrodošla! Ekonomična su, dugotrajna i jednostavna za korišćenje. Ovaj put, predstavljamo vam krevetac višestruke namene! Ovaj tip kreveca je hit svuda u svetu, a tokom daljeg čitanja teksta, uverićete se i zašto.

Već po dolasku bebe iz porodilišta, svaki krevetac igra važnu ulogu u njenom životu. Beba će u njemu dočekati prvu noć u roditeljskom domu. I ne samo prvu, već dugi niz noći, a u slučaju krevetac meda 3u1, čitavih 10 godina. Krevetac sa motivom medine glavice, postaće glavni rekvizit u bebinoj sobi. Beba će ga očas posla zavoleti, zbog toga što meda krevetac može biti i kolevka. Mame i tate ga takođe brzo zavole, jer zbog mogućnosti ljuljuškanja, bebe bivaju brže uspavane. Klackalica (kolevka) se može fiksirati prema potrebi i to vrlo jednostavno, postavljanjem šrafova sa obe strane ograde kreveca.

U sastavu meda kreveca je i komoda sa tri fioke, u koje staju sve bebeće potrepštine. Na vrhu fioka, nalazi se pult čija je namena presvlačenje mališana. Širina pulta je 36 cm, dok je dubina fijoka 40 cm. Takođe, na samom dnu kreveca, nalaze se i dve velike, dugačke fioke, u koje se mogu odlagati posteljina, peškiri, igračke, odeća… Praktično, mislite se! Da, ali to nije sve što ovaj krevetac nudi. Tajna popularnosti meda krevetića tek sledi.

Dakle, kako beba raste, nakon što napuni 6 meseci života, potrebno je menjati visinu kreveca i dušeka. Posle šestog meseca, od onog momenta kada beba počinje samostalno da se uspravlja, dušek se na jednostavan način spušta na niži nivo. I na tom nivou ostaje do navršene 2. godine dečijeg života.

Nakon toga, potrebno je promeniti krevetac, odnosno kupiti krevetić za malu decu. No, ovaj put meda krevetac ostaje isti, uz blagu transformaciju. Nakon skidanja ogradice za bebe, dno kreveca postaje prostranije i spremno je za postavljanje dušeka. Ovo je svečani trenutak u porodici i životu svakog deteta koje je navršilo 2 godine života. Ono dobija svoj prvi pravi nebebeći krevetić.

Dete se oseća veoma ponosno, oseća se bliže svetu odraslih. Ono se na ovaj način veoma brzo privikne na samostalno spavanje u krevetu, jer, iako je on namenjen njegovom starijem uzrastu, to je isti onaj krevet u kom je provelo svoje bebeće dane. U njemu će dete spavati do 5. godine života, kada će ga prerasti. Tada, dolazi do trenutka kada se fioke sklanjaju, postavlja se novi, duži dušek, te odraslo dete na njemu spava od 5. do 10. godine života. Dimenzije kreveta su 73 x 170 cm, a fioke, odnosno komodica, sada postaju noćni stočić, tj. natkasna.

Kao što vidite, punih 10 godina, dete spava u istom krevetu. Punih 10 godina, meda krevetić biva funkcionalan i upotrebljiv. Za to je zaslužna i kvalitetna izrada, odnosno materijal od kog je napravljen. Krevetac meda 3u1 je izrađen od medijapana, bukovog drveta i oplemenjene iverice, a ofarbani delovi su obojeni poliuretanskim bojama na vodenoj bazi, bez sadržaja teških metala i formadelhida. Krevetac je ukupne dužine 170 cm, širine 73 cm, a visine 85 cm. Lako se uklapa u različite veličine soba, a u našem asortimanu možete odabrati krevetac u bojama koje će se uklapati u dečiju sobu.