Šta su Bruder igračke?

Bruder igracke

Sedište kompanije Bruder nalazi se u Nemačkoj, a ova firma je poznata širom sveta po svojoj inovativnosti prilikom izrade, osmišljavanja i proizvodnje dečijih igračaka. Naime, Bruder proizvodi igračke koje u realnosti imaju starije parnjake – prava, pravcata vozila za odrasle! Bruder koristi razvijene softvere uz pomoć kojih dolazi do idejnog rešenja i kalupa za svaku igračku ponaosob. Nakon što osmisle, do najsitnijih detalja, kako će vozilo izgledati, u daljoj proizvodnji koriste najkvalitetniju ABS plastiku. Ista ta plastika koristi se u pravoj automobilskoj industriji!

Bruder igracke su hit u svetu iz više razloga. Igranjem ovim igračkama, deca razvijaju motoriku. Iako na prvi pogled deluje kao da to nije ništa novo. Verujte nam na reč da jeste, jer kada dete u ruke uzme kamiončić u kom se nalazi ručica koja se stvarno pokreće i izgleda identično kao kod velikog kamiona, to zaista jeste novitet u svetu igračaka. Takođe, svaka igračka je, prilikom procesa izrade, prošla nekoliko selekcija provere i 100% je bezbedna za vaše dete. Ono na šta skreću pažnju iz Brudera, jeste to da su igračke namenjene deci starijoj od 3 godine (u zavisnosti od modela), jer sadrže sitne delove koje bi mlađa deca mogla udahnuti. Bruder igracake

Bruder igracke vrste

Bruder proizvodi na hiljade različitih modela igračaka, a svaki model ima puno podmodela. U našem asortimanu možete naći najrazličitije bruder kamione, bagere, traktore, traktore, džipove, prikolice… Na vašem detetu je samo da izabere podmodel. Možda ono želi vatrogasni kamion, ili kamion za čišćenje snega? U našem asortimanu se nalazi veliki broj različitih kamiona iz fabrike Bruder. Predstavićemo vam neke od njih.

Ukoliko se dete odluči za Bruder đubretar kamion, i sami roditelji će se iznenaditi kako sve ova igračka može funkcionisati. Naime, male šarene kante za smeće se mogu isprazniti pomoću funkcionalnog lifta, koji radi uz pomoć pokretanja malene ručke. Kante se mogu otvarati. Interesantno je da se spoljno ogledalo u kabini vozača može saviti, da dete može otvoriti vrata na kamionu, ali i videti blok motora. Gume na vozilu imaju šaru poput guma koje se nalaze na realnim modelima.

Bruder Kamion mešalica za beton sadrži bure koje se okreće. U vozačevoj kabini postoje prednji i zadnji ekran, savijajuće ogledalo, a motorna hauba se može otvoriti. Vrata se takođe otvaraju. Igračka sadrži niz detalja, poput blatobrana, retrovizora, ukrasa na haubi, izduvnih cevi, krovnih svetala i sl.

Bruder Vatrogasni kamion izgleda kao svaki pravi kamion u kom se nalazi hitna vatrogasna ekipa. Sadrži spoljno ogledalo koje se može savijati, vrata koja se otvaraju, držač za crevo, rotirajuće merdevine, nožice stabilizatore koji se prostiru do zemlje, kutiju za utovar, rezervoar koji se može puniti vodom… Ovaj model igračke ima i svetlosne i zvučne dodatke (sirenu, zvuk motora, trepćuće svetlo i zvuk alarma) koji se pale pritiskom na dugme.

Bruder igracke naš moto je BAŠ KAO PRAVA STVAR

Uz kamione, mogu se kupiti i Bruder dodaci za vozila, kao što su različite prikolice (prikolica za drva, cisterna, prikolica za utovar, prikolica za prenos krava i transport konja i druge.)

Bruder džipovi, poput policijskog Wrangler džipa sa zvučnim i svetlosnim efektima, pokretnim vratima i figurom policajca koji njime upravlja, spadaju u red najprodavanijih Bruder proizvoda.

Takođe, postoje različite vrste Buder traktora, kao što su traktor sa mehaničarem i alatom ili traktor sa lancima i čistačem za sneg. Ovi traktori su originalni primerci urađeni po uzoru na prave velike traktore, a uz pomoć malih ručica, deca lako mogu imitirati manevrisanje.

Postoje i 2 u 1 Bruder proizvodi, poput Kamiona MB Sprinter transportera sa džipom. Ovaj model je spoj dve igračke, i džipa i kamiona, sa brojnim dodatnim funkcijama.

Nadamo se da smo vam bar malo približili Buder mogućnosti. Koji god model da odaberete za vaše dete, nećete se pokajati. Pogledajte našu ponudu BRUDER IGRACAKA i odlučite se za adekvatnu igračku uz pomoć koje će vaše dete spoznati svet odraslih.