Praktična kupovina 3 u 1 kolica

Može se reći da su, nakon pelena, upravo kolica za bebe najvažnija stavka neophodna za doček prinove. Odabir pravih kolica ponekad predstavlja problem, jer se na tržištu može naći veliki broj različitih modela. Poslednjih godina, izdvajaju se praktična rešenja. Uz kupovinu kolica, roditelji uzimaju još 2 veoma važna upotrebna artikla – korpu za novorođenče i sedište za auto. Taj tip multifunkcionalnih kolica, popularno se naziva 3 u 1, a mi smo za vas izdvojili sve prednosti kupovine ovakvih modela.

Kupovina 3 u 1 kolica je, na prvom mestu, praktična, a zatim i, ukoliko se uzme u obzir cena ovakvog proizvoda, ekonomična. Nije teško doći do računice da kupovinom trostruko namenskih kolica štedite barem 20% od ukupne svote koju biste izdvojili za kupovinu sva tri proizvoda pojedinačno. U slučaju 3 u 1 kolica, ram za sva tri artikla je zajednički, a podesiv je u skladu sa situacijom. Predstavljamo vam sve opcije upotrebe 3 u 1 kolica za bebe:

  • Kolica su, u setovima koje vam predstavljamo, pogodna za bebe uzrasta od 0 do 12, odnosno 36 meseci. One mogu biti okrenuta prema majci, u periodu kada beba leži na leđima (do 12. meseca bebinog života), kao i okrenuta suprotno od strane majke, u periodu kada je dete malo poraste (do 36. meseca života). Ručka na kolicima je podesiva, kao i naslon koji može biti prilagođen za nekoliko različitih položaja. Točkovi na ovom tipu kolica su rotirajući, sa sistemom kočenja. Sigurnosni pojas je podesiv, kao i tenda, a u slučaju zaštite od kiše i komaraca, najčešće postoje dodaci.
  • Nosiljka/korpa na ovakvim modelima, pravljena je tako da bude udobna i prostrana. Može se koristiti i u svojstvu kreveca, recimo kada ste sa bebom u gostima. Nosiljka uglavnom poseduje i tendu za sunce, pa se beba može izležavati i na otvorenom.
  • Auto-sedište sadrži sigurnosne pojaseve sa trakama za prepone, a može se koristiti, u zavisnosti od modela, najviše do 36. meseca bebinog života. Prednost ovog proizvoda je u tome što beba ne mora da se prebacuje iz kolica u sedište, već samo da se prebaci kompletno sa sedištem, iz rama kolica u automobil. Sedište odgovara fetus položaju, te je bebi u njemu udobno. Takođe, auto-sedište najčešće sadrži zaštitnu tendu za sunce.
  • Dodaci – Uz 3 u 1 kolica za bebe, u zavisnosti od modela, mogu se dobiti sledeći artikli: nepropustljiva torba (sa mogućnošću kačenja na kolica), torba za pelene, prekrivač za kišu, prekrivač za zaštitu od komaraca, dodatna podloga za presvlačenje bebe i/ili zimske navlake.

“Dečiji bazar” preporuka :Kolica za bebe Misty

Kolica Misty 3 u 1 su namenjena uzrastu od 0 do 36, odnosno, od rođenja deteta do 36. meseca života. Na ovim kolicima sa sedištem i auto-sedištem, ram je podesiv, a napravljen je od laganog aluminijuma. Prebacivanjem sedišta u horizontalni položaj, zbog oblika i mekane sunđeraste podloge, postiže se efekat prijatne kolevke (nosiljke) za bebe. Naslon sedišta je podesiv u 3 položaja: sedećem, poluležećem i ležećem. Takođe, sigurnosni pojasevi auto-sedišta su obezbeđeni u 5 tačaka. 3 u 1 kolica sadrže ručicu obloženu kožom, podesivu prema visini roditelja, zaštitni branik, tendu, dodatak za kišu i amortizujuće točkove, od kojih su prednji rotirajući, a zadnji kočioni. Kolica teže 8.8 kg, lako su sklopiva i pogodna su za unošenje u lift. Ovo je jedan od najprodavanijih proizvoda u našoj onlajn radnji. Svakodnevno nam se javljaju zadovoljni roditelji. Sigurni smo da bi nam se javljale i bebe, kada bi znale da govore.