Plišane ljuljaške-njihalice za bebe

Plisane ljuljaske-njihalice i deca i roditelji ih vole

Kako bismo vas što bolje upoznali sa proizvodom koji vam predstavljamo, odgovorićemo na nekoliko najčešće postavljenih pitanja. Pročitajte odgovore i uverite se u tačnost tvrdnje da plišane njihalice, ljuljalice i klackalice vole i deca i njihove mame, tate, bake, tetke, deke…

Šta su to Plisane ljuljaske-njihalice za bebe ?

Plišane njihalice su istovremeno i ljuljalice i igračke, veoma bezbedne, živopisnih boja, mekane, udobne i praktične. Oblikom predstavljaju raznovrsne životinjice – mede, konjiće, pčelice, bubamare, jednoroge, slončiće… Neke od ovih igračaka su namenjene deci starijoj od 12 meseci, dok su druge za decu stariju od 18 meseci. Koriste se tako što mališani sednu na njih i ljuljaju se. Da, tačno je, nije to nikakav novitet u svetu dečijih igračaka, pa i naše bake su imale drvene konjiće. No, kao što im sama reč kaže, bili su drveni. Kasnije, pravljeni su plastični. Danas su njihalice sastavljene od više materijala. Dete se ljulja na drvenom, kvalitetno izrađenom i stabilnom ramu, dok je gornji, odnosno sedeći deo, igračka presvučena sunđerom i plišom, što je čini mekanom, udobnom i prijatnom za sedenje. Njihalice sadrže rukohvate i zaslone, koji su postavljeni zbog sigurnijeg i bezbednijeg ljuljanja. Sedišta su udobna i omogućavaju potporu detetu. Pored podsticanja dečije mašte, njihalice i te kako podstiču razvoj motorike.

Zašto ih vole roditelji?

Roditelji ih vole, jer im omogućavaju nadgledanje deteta u trenutku u kom obavljaju neki drugi posao. Roditeljima odgovara što deca mogu puno vremena sasvim samostalno da uživaju, njišu se i igraju se, istovremeno aktivirajući maštu i motoriku. Na kraju krajeva, roditelji ih vole, jer ih vole i njihova deca.

A zašto ih vole deca?

Deca ih vole jer se na ovim igračkama budi njihova mašta. Oni su superheroji koji spašavaju svet, poput superheroja iz omiljenih crtaća. Devojčice na jednorozima maštaju da su princeze koje se bore protiv zla, dok dečaci imitiraju heroje koji pravdu dovode u red.

Vrste njihalica, klackalica, ljuljalica od pliša

U našem asortimanu možete naći idealnu njihalicu i ljuljalicu, za vaše dete. Možete da se odlučite za neki od konjića za ljuljanje, namenjenih deci starijoj od 12 meseci, u bojama konjske dlake (sivo, crno, braon), ali i roze boji. Osnova konjića je drvena, ručke takođe. Sedlo je udobno. Pored ovakvih konjića postoje i jednorozi, stabilne klackalice, namenjene devojčicama. Roze su boje. Kao pravi konjići, sadrže uzengije, sedlo i mogućnost njištanja. Ukoliko ih dete pritisne za uvo, čuće zvukove konjskog galopa. Jednorog radi na dve AA baterije. Sedlo na njemu je udobno i mekano. Dimenzije jednoroga su 75 x 30 x 69 cm.

Plisane ljuljaske-njihalice Slončić, bubamara, pčelica i meda su njihalice dimenzija 54 x 32 x 61 cm. Na detetu je da se odluči za životinjicu na kojoj bi najradije da se igra, a vi, kao roditelji, možete spokojno pustiti dete da se satima ljulja na kvalitetno izrađenoj igrački, stabilnoj i udobnoj, bez bojazni od pada ili kakve druge povrede.

Sve njihalice/ljuljalice su izrađene prema svetskim standardima kvaliteta i sve su prošle kontrolu bezbednosti. Na vama i vašoj deci je samo da izaberete onu koja vam se najviše dopada!