Mama, jedem sam(a)!

Drvena hranilica za bebe 2 u 1

Beba svakim danom raste i faze njenog odrastanja se smenjuju tako da brzo da roditelji ni ne primete kada je njihov bebac počeo sam-a da barata kašičicom. Hranilice za bebe su praktična stvar i naše skromno mišljenje je da se bez njih ne može. Svakako, ima ih raznih, kako oblika i veličina, tako i materijala i dezena. Mi malu prednost dajemo drvenim hranilicama, a posebno modelu koji neće biti odbačen u podrumski ili na tavanski kutak čim ga dete preraste, već će, u jednu drugu svrhu, služiti do pete ili šeste godine dečijeg života. Iako zvuči neobično, moguće je. Pojasnićemo vam!

Prvo, da podsetimo da je hranilica zapravo prva stolica u životu vašeg deteta. Dakle, oko šestog meseca života svake bebe, slede nove životne faze – sedenje i hranjenje na kašičicu. Zamislite koliko je važan taj maleni bebeći tron u kom se prave prvi samostalni životni koraci kakvo je baratanje priborom za jelo! Samim tim, bez dileme, tako važan komad mora biti i kvalitetan i udoban.

Drvena hranilica za bebe 2 u 1

E, sad da se vratimo na trenutak neodbacivanja hranilice za bebe nakon što je dete preraste. Naime, ukoliko se odlučite za model Drvena hranilica za bebe 2 u 1, pridružićete se zadovoljnim kupcima ovog kompleta. Komplet je izrađen od bukovog drveta, a sedeći deo je presvučen kvalitetnim sunđerom i PVC folijom, dok su dezeni su različiti. Na vama je da izaberete onaj koji se uklapa u sobu vašeg deteta. Hranilica se veoma lako i jednostavno transformiše u drveni stočić i stoličicu za malu decu. Zapravo, postolje se okreće u položaj stola, a sa stolice se skida tacna.

  1. Deo: HRANILICA za bebe je u visini stola za odrasle, odnosno trpezarijskog stola. Tako dete, prilikom ručka, može biti punopravan član porodičnog tima. Naslon i sedište su meki i udobni, a PVC presvlaka se lako briše i čisti.
  2. Deo: STOČIĆ i STOLIČICA: Nakon što beba preraste hranilicu, stolica se može transformisati u dva komadića nameštaja. Dete će obožavati svoj sopstveni sto i ličnu stolicu sa kojih će moći istovremeno da jede i gleda crtaće, da crta, boji, lista slikovnice ili čini neku drugu maštovitu radnju. Sva mala deca koja imaju starije bate i seke, često se osete zapostavljeno kada oni krenu u školu. Dok starija deca dobijaju radni sto i stolicu, sada i mlađa se osećaju kao deo te atmosfere.

Ovaj komplet je izrađen, kao što smo naveli, od bukovog drveta, vrhunskog kvaliteta i ploče prelakirane kvalitetnim lakom, koji čini da bude otporna na habanje. PVC presvlaka je pedantno postavljena, ne izvlači se i praktična je za čišćenje. Sunđer je konstuisan tako da je sedenje na njemu, odnosno naslanjanje, prijatno za bebinu kičmu. Komplet podržava sve standarde koji obećavaju da je potpuno neškodljiv za zdravlje deteta.

Ostali članci