LENA igračke veliki bageri i kamioni za decu

Lena igracke

Popularne LENA igracke proizvodi češki brend, kom je prioritet proizvodnja od najkvalitetnijih materijala, u potpunosti bezbednih za decu. LENA dizajneri sa puno mašte osmišljavaju igračke, birajući vedre boje, prijatne za dečije oko, te kombinujući puno raznovrsnih i interesantnih detalja. Sve LENA igračke su izrazito dugotrajne.

Brend LENA zvanično je osnovan 1981. godine. No mnogo pre toga, još šezdesetih, u okviru druge kompanije, SIMEKS, pravljene su preteče LENA igračaka. Najpopularnija je bila igračka SEF i gotovo je 4 miliona malih sefova prodato širom sveta. Danas linija proizvoda LENA sadrži raznovrsne kreativne plastične igračke i rukotvorine. Fokus je na plastičnim konstrukcijskim igračkama dužine od 10 do 75 cm, a u asortimanu brenda mogu se naći druge vrste igračaka – edukativne, dodaci za bicikle, magnetna slova…

Ipak, najveću popularnost su dostigle igračke-vozila, nalik pravim velikim vozilima koja su u službi različitih vrsta zanimanja. U našoj prodajnoj liniji možete naći više tipova bagera i kamiona marke LENA.

LENA igračke
Predstavićemo vam 3 najprodavanije

LENA Bager guralica je velika igračka koju deca obožavaju jer poseduje mogućnost rotiranja sedišta sa utovarnom korpom, koja se aktivira izvlačenjem crvene kočnice prema spolja. Ručica je smeštena ispod sedišta. Utovarna korpa je multifunkcionalna, služi za kopanje, ali i za podizanje. Igračka ima nosivost od čak 100 kg, a preporučena nosivost u pokretu je 50 kg. Uz pomoć upravljanja bagerom LENA, dete može iskopati rupu u pesku, duboku do 13 cm! Kabina bagera se rotira za 360°, a dimenzije su 65 x 37 x 27 cm.

Kamion LENA vatrogasac spada u red najomiljenijih, što se takođe može reći i za LENA đubretarac. Interesantno je da većina dece sa radoznalošću posmatra realne đubretare i vatrogasce, maštajući o tome da bude deo tog sveta.

Dakle, vatrogasni kamion je narandžaste boje, a nosivost mu je 100 kg. Sadrži rezervoar od 1. 5 l vode, koji se može izbaciti kroz špric na krovu, do 8 metara u visinu. Boja kamiona je crvena, a dužina mu je 64 cm. Sada, deca mogu da se igraju vatrogasaca, da gase male zamišljene požare i otputuju u svoj svet mašte, onako kako mi odrasli više nikada nećemo umeti.

Kamioni za pražnjenje smeća ( djubretarac) sadrže veliki i mali kontejner za smeće koji se mogu nagnuti pomoću mehanizma za podizanje. Veliki kontejneri mogu biti i fiksirani. Dužina kamiona je 72 cm. Deca su opčinjena ovim kamionom, jer svako jutro, pred polazak u vrtić, njihovo buđenje biva propraćeno tim čudnim zvukom đubretarskog kamiona koji je došao po jučerašnje smeće. Gotovo da nema deteta koje sa prozora, sa zadivljenošću, ne posmatra taj prizor. Sada, dete u svojoj mašti, može biti deo toga.

Sve LENA igracke utiču na razvoj motoričkih sposobnosti dece, mišića nogu i mišića ruku, stimulišu maštu i na bezbedan način omogućava detetu da istraži svet oko sebe. LENA igracke su idealne za igranje u bašti, na plaži, u pesku, ali i u stanu. Sve igračke dolaze upakovane u kutiju, sa svim neophodnim i veoma detaljnim informacijama o proizvodu. Ove igračke su preporučene za decu stariju od 3 godine i ne težu od 50 kg.